Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i łatwe w przyrządzeniu, lekkie.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9099
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9099
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Składniki
Pierś pokrój w kostkę ( wielkość obojętna )
przypraw solą, pieprzem i papryką czerwoną sypką
cebule pokrój w pół księżyce
paprykę pokrój w kostkę
czosnek pokrój w kostkę
na rozgrzaną patelnie nalej olej i wrzuć pierś, gdy pierś się lekko zarumieni dodaj papryki. Gdy papryka lekko zmięknie dodaj cebulę i czosnek.
Na koniec podlej odrobiną wody i gotuj jeszcze prze ok 7 min.
podawaj z ziemniakami, z ryżem