Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i łatwe w przyrządzeniu, lekkie.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 175
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 413
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 448
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 175
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 413
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 448
Składniki
Pierś pokrój w kostkę ( wielkość obojętna )
przypraw solą, pieprzem i papryką czerwoną sypką
cebule pokrój w pół księżyce
paprykę pokrój w kostkę
czosnek pokrój w kostkę
na rozgrzaną patelnie nalej olej i wrzuć pierś, gdy pierś się lekko zarumieni dodaj papryki. Gdy papryka lekko zmięknie dodaj cebulę i czosnek.
Na koniec podlej odrobiną wody i gotuj jeszcze prze ok 7 min.
podawaj z ziemniakami, z ryżem