Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i łatwe w przyrządzeniu, lekkie.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2367
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4462
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1474
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 424
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2367
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4462
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1474
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 424
Składniki
Pierś pokrój w kostkę ( wielkość obojętna )
przypraw solą, pieprzem i papryką czerwoną sypką
cebule pokrój w pół księżyce
paprykę pokrój w kostkę
czosnek pokrój w kostkę
na rozgrzaną patelnie nalej olej i wrzuć pierś, gdy pierś się lekko zarumieni dodaj papryki. Gdy papryka lekko zmięknie dodaj cebulę i czosnek.
Na koniec podlej odrobiną wody i gotuj jeszcze prze ok 7 min.
podawaj z ziemniakami, z ryżem