Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pasta z soczewicy"
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5858
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9688
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 316
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5858
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9688
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 316
Składniki
Soczewicę ugotuj do miękkości. Pokrojone cebule podsmaż na oleju. Do cebuli dodaj obrane i posiekane pieczarki i smaż, aż zmiękną. Pod koniec smażenia dodaj majeranek, imbir oraz przeciśnięty przez praskę czosnek.
Ciepłą soczewicę połącz z zawartością patelni i dokładnie zmiksuj. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podawaj na zwykłym pieczywie lub grzankach (możesz dodatkowo posypać pastę czarnuszką).Źródło: Na żywo