Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pesto z natki z dynią"
Czosnek obierz, pokrój. Pestki dyni posiekaj. Listki natki (bez łodyżek) zmiksuj z odrobiną oleju, czosnkiem i dynią.
Ser zetrzyj na tarce, dodaj do pasty, przypraw solą i pieprzem, miksuj, aż masa będzie gładka (ew. dodaj odrobinę oleju lub kilka łyżeczek wody, aby pesto nabrało delikatnej konsystencji). Pesto przechowuj w słoiku w lodówce.
Czas przygotowania 10 min, ilość porcji 2, cena za porcję 1,60 złŹródło: Chwila dla Ciebie
szybki, prosty w przygotowaniu obiad z aromatycznym zielonym pesto
Odsłon: 12478
Młode liście marchewki w smaku są raczej pikantne i lekko gorzkawe. W połącze...
Odsłon: 1767
Bardzo mi się podobała sałatka zamieszczona na forum przez Smakera i postanow...
Odsłon: 242
Bardzo mi się podobała sałatka zamieszczona na forum przez Smakera i postanow...
Odsłon: 242
Składniki
Czosnek obierz, pokrój. Pestki dyni posiekaj. Listki natki (bez łodyżek) zmiksuj z odrobiną oleju, czosnkiem i dynią.
Ser zetrzyj na tarce, dodaj do pasty, przypraw solą i pieprzem, miksuj, aż masa będzie gładka (ew. dodaj odrobinę oleju lub kilka łyżeczek wody, aby pesto nabrało delikatnej konsystencji). Pesto przechowuj w słoiku w lodówce.
Czas przygotowania 10 min, ilość porcji 2, cena za porcję 1,60 złŹródło: Chwila dla Ciebie
Przepisy Dania główne
Dania główne
Burgery wołowe z grilla
Dania główne
Bryzol
Dania główne
Chłopski garnek z kiełbasą i ziemniakami
Dania główne
Tarta ze szparagami
Burgery wołowe z grilla
Aromatyczna klasyka. Jak zwykle dania grillowe powinny być wyraziste, łatwe i...
Odsłon: 24
Bryzol
Obowiązkowa pozycja na stołówkach pracowniczych i barach w czasach PRLu
Odsłon: 272