Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pesto z natki z dynią"
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3696
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2014
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5397
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5463
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3696
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2014
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5397
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5463
Składniki
Czosnek obierz, pokrój. Pestki dyni posiekaj. Listki natki (bez łodyżek) zmiksuj z odrobiną oleju, czosnkiem i dynią.
Ser zetrzyj na tarce, dodaj do pasty, przypraw solą i pieprzem, miksuj, aż masa będzie gładka (ew. dodaj odrobinę oleju lub kilka łyżeczek wody, aby pesto nabrało delikatnej konsystencji). Pesto przechowuj w słoiku w lodówce.
Czas przygotowania 10 min, ilość porcji 2, cena za porcję 1,60 złŹródło: Chwila dla Ciebie