Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
apetyczny obiadek,dość szybki w wykonaniu
Przekrawamy piersi na cieńsze kawałki i doprawiamy według uznania
Skrobiemy ziemniaki i kroimy na kosteczki i również doprawiamy ( u mnie często dwie porcje żeby dla dzieci nie za ostro)
Można kupić gotowe ziemniaczki mrożone:)
Pieczemy mięso i ziemniaki w osobnych blaszkach (u mnie około 170 stopni przez 30 minut)
W tym czasie kroimy pomidory i mozzarellę na plastry
Odcedzamy kapary ze słoiczka oraz kukurydzę,można je troszkę poszatkować
Gdy mięsko zarumienieje i będzie prawie gotowe,wyjmujemy i posypujemy kukurydzą i kaperami
Następnie układamy mozarelę z pomidorami na przemian
Pieczemy około 5 do 10 minut
W tym czasie sprawdzamy ziemniaczki żeby nie były zbyt twarde
ps Proszę nie trzymać zbyt długo mięsa w piekarniku bo mozarela może się za bardzo stopić:)
smacznego
Wykwintne danie, ale bardzo proste i szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 20350
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 181
Tiramisu to klasyczny, włoski deser, co nie znaczy, że nie można go modyfikow...
Odsłon: 595
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 181
Tiramisu to klasyczny, włoski deser, co nie znaczy, że nie można go modyfikow...
Odsłon: 595
Składniki
Przekrawamy piersi na cieńsze kawałki i doprawiamy według uznania Skrobiemy ziemniaki i kroimy na kosteczki i również doprawiamy ( u mnie często dwie porcje żeby dla dzieci nie za ostro) Można kupić gotowe ziemniaczki mrożone:)
Pieczemy mięso i ziemniaki w osobnych blaszkach (u mnie około 170 stopni przez 30 minut) W tym czasie kroimy pomidory i mozzarellę na plastry Odcedzamy kapary ze słoiczka oraz kukurydzę,można je troszkę poszatkować
Gdy mięsko zarumienieje i będzie prawie gotowe,wyjmujemy i posypujemy kukurydzą i kaperami Następnie układamy mozarelę z pomidorami na przemian
Pieczemy około 5 do 10 minut W tym czasie sprawdzamy ziemniaczki żeby nie były zbyt twarde ps Proszę nie trzymać zbyt długo mięsa w piekarniku bo mozarela może się za bardzo stopić:) smacznego
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pierogi z białym serem
Dania główne
Pstrąg z grilla
Dania główne
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Dania główne
Risotto ze szparagami
Pierogi z białym serem
Pyszne pierogi z białym serem polane przesmażoną śmietaną i posypane cukrem i...
Odsłon: 17
Pstrąg z grilla
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 37