Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyjaciele, polubcie i piszcie swoje komentarze - to najlepsza nagroda za naszą pracę. Jeśli jeszcze nie subskrybowałeś, pamiętaj, aby zasubskrybować za pomocą dzwonka, aby nie przegapić następnego filmu. Przed nami wiele ciekawych rzeczy.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 135
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31306
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 417
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 135
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31306
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 417
Składniki
Umyj mostek wieprzowy i pokrój na wygodne kawałki. Do rondla włożyć boczek, nieobraną cebulę, czosnek, ostrą paprykę, sól, ziele angielskie, goździki.
Napełnij wszystko wodą i wyślij do ognia. Gdy się zagotuje, gotuj na małym ogniu przez 30 minut. Następnie schłodzić boczek w wodzie. Następnie posyp kawałki smalcu przyprawami, zawiń w folię i pozostaw na noc. Teraz mostek jest gotowy, przechowuj w lodówce.