Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyjaciele, polubcie i piszcie swoje komentarze - to najlepsza nagroda za naszą pracę. Jeśli jeszcze nie subskrybowałeś, pamiętaj, aby zasubskrybować za pomocą dzwonka, aby nie przegapić następnego filmu. Przed nami wiele ciekawych rzeczy.
Przepis dnia
Czyli makaron na policzkach wieprzowych - guanciale. Czyli podróż w poszukiwa...
Odsłon: 597
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 3771
Pomysł na piątkowy obiad. Kotlety nie wymagają ziemniaków, bo je zawierają w...
Odsłon: 148
Przepis dnia
Czyli makaron na policzkach wieprzowych - guanciale. Czyli podróż w poszukiwa...
Odsłon: 597
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 3771
Pomysł na piątkowy obiad. Kotlety nie wymagają ziemniaków, bo je zawierają w...
Odsłon: 148
Składniki
Umyj mostek wieprzowy i pokrój na wygodne kawałki. Do rondla włożyć boczek, nieobraną cebulę, czosnek, ostrą paprykę, sól, ziele angielskie, goździki.
Napełnij wszystko wodą i wyślij do ognia. Gdy się zagotuje, gotuj na małym ogniu przez 30 minut. Następnie schłodzić boczek w wodzie. Następnie posyp kawałki smalcu przyprawami, zawiń w folię i pozostaw na noc. Teraz mostek jest gotowy, przechowuj w lodówce.