Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierś przygotowujemy jak schabowy... Tyle że delikatniej klepiemy... Najlepsza panierka jest dość prosta i mało czasochłonna... Wystarczy parę ususzonych bułek ale każda pani domu to wie... Wystarczy na koniec smażenia pokropić cytryną i posypać koperkiem. Ewentualnie posypać startym serem.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113059
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 440
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113059
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 440
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Zwykłe kotlety z piersi kurczaka, tylko na koniec skropić cytryną delikatnie i posypać świeżym koperkiem