Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4188
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416538
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4188
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416538
Składniki
Ryz oplukac i wsypac do brytfany, dodac pokrojona w niewielkie kawalki baranine, posiekane cebule i czosnek.posypac przyprawami, wymieszac. Wlac olej, a nastepnie wszystko zalac dwiema szklankami wrzatku, dodajac na koniec koncentrat pomidorowy.Gotowac pod przykryciem na malym ogniu, nie mieszajac.
Gdy ryz wchlonie caly plyn, wstawic brytfane do nagrzanego piekarnika i zapiekac 30 minut. Smacznego!