Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27742
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 111
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2166
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27742
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 111
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2166
Składniki
Ryz oplukac i wsypac do brytfany, dodac pokrojona w niewielkie kawalki baranine, posiekane cebule i czosnek.posypac przyprawami, wymieszac. Wlac olej, a nastepnie wszystko zalac dwiema szklankami wrzatku, dodajac na koniec koncentrat pomidorowy.Gotowac pod przykryciem na malym ogniu, nie mieszajac.
Gdy ryz wchlonie caly plyn, wstawic brytfane do nagrzanego piekarnika i zapiekac 30 minut. Smacznego!