Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4373
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1295
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4373
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1295
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Składniki
Ryz oplukac i wsypac do brytfany, dodac pokrojona w niewielkie kawalki baranine, posiekane cebule i czosnek.posypac przyprawami, wymieszac. Wlac olej, a nastepnie wszystko zalac dwiema szklankami wrzatku, dodajac na koniec koncentrat pomidorowy.Gotowac pod przykryciem na malym ogniu, nie mieszajac.
Gdy ryz wchlonie caly plyn, wstawic brytfane do nagrzanego piekarnika i zapiekac 30 minut. Smacznego!