Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W aromatycznej marynacie z żurawinami
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1139
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1165
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13202
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1139
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1165
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13202
Składniki
Polędwiczki oczyść, opłucz, osusz papierowym ręcznikiem. każdą pokrój na plastry grubości ok. 1,5 cm. Przyprawę do karkówki wymieszaj z 5 łyżkami oleju, konfiturą, posiekanym ząbkiem czosnku i listkami rozmarynu. kawałki mięsa wymieszaj z przygotowaną marynata i odstaw je na 10 minut w chłodne miejsce. Plastry polędwicy kładź na ruszcie grilla i piecz po 2 minuty z każdej strony