Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W aromatycznej marynacie z żurawinami
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10359
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2993
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2084
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 797
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10359
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2993
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2084
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 797
Składniki
Polędwiczki oczyść, opłucz, osusz papierowym ręcznikiem. każdą pokrój na plastry grubości ok. 1,5 cm. Przyprawę do karkówki wymieszaj z 5 łyżkami oleju, konfiturą, posiekanym ząbkiem czosnku i listkami rozmarynu. kawałki mięsa wymieszaj z przygotowaną marynata i odstaw je na 10 minut w chłodne miejsce. Plastry polędwicy kładź na ruszcie grilla i piecz po 2 minuty z każdej strony