Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pomidorowa z naleśnikami"
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 105
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 986
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 105
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 986
Składniki
Cebulę i czosnek posie kaj, zeszklij na oliwie. Dodaj pokrojone w kostkę, obrane pomidory i zioła. Duś 20 minut, dolej bulion. Zagotuj.
Zmiksuj zupę i wymieszaj ze śmietaną. Przypraw do smaku.
Z podanych składników przygotuj ciasto i usmaż na oleju kilka naleśników. Każdy posmaruj pesto, zwiń w ruloniki i pokrój na kawałki. Umieść po kilka sztuk w zupie rozlanej do miseczek.Źródło: Kurier TV