Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pomidorowa z naleśnikami"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34140
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1344
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113588
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34140
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1344
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113588
Składniki
Cebulę i czosnek posie kaj, zeszklij na oliwie. Dodaj pokrojone w kostkę, obrane pomidory i zioła. Duś 20 minut, dolej bulion. Zagotuj.
Zmiksuj zupę i wymieszaj ze śmietaną. Przypraw do smaku.
Z podanych składników przygotuj ciasto i usmaż na oleju kilka naleśników. Każdy posmaruj pesto, zwiń w ruloniki i pokrój na kawałki. Umieść po kilka sztuk w zupie rozlanej do miseczek.Źródło: Kurier TV