Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pomidorowa z naleśnikami"
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1731
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15158
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3996
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8937
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1731
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15158
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3996
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8937
Składniki
Cebulę i czosnek posie kaj, zeszklij na oliwie. Dodaj pokrojone w kostkę, obrane pomidory i zioła. Duś 20 minut, dolej bulion. Zagotuj.
Zmiksuj zupę i wymieszaj ze śmietaną. Przypraw do smaku.
Z podanych składników przygotuj ciasto i usmaż na oleju kilka naleśników. Każdy posmaruj pesto, zwiń w ruloniki i pokrój na kawałki. Umieść po kilka sztuk w zupie rozlanej do miseczek.Źródło: Kurier TV