Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak dobra komedia - lekko, prosto i ... smacznie
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17675
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1785
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15339
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5663
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9077
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17675
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1785
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15339
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5663
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9077
Składniki
Umyć mięso, obrać z błon, ścięgien, itp. Pokroić na cieniutkie plasterki w poprzek włókien.
Cebulę pokroić w piórka, czosnek przecisnąć przez praskę - wrzucić na patelnię, polać oliwą i zeszklić. Dodać pokrojone mięso i zasmażać razem ok. 4 minut
Doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać zioła - wymieszać. Zalać śmietaną i wsypać puszkę odsączonego groszku. Chwilę dusić pod przykryciem.
Podawać z ziemniakami i glazurowaną marchewką (patrz przepis na moim profilu - poniżej)