Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak dobra komedia - lekko, prosto i ... smacznie
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 100
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 100
Składniki
Umyć mięso, obrać z błon, ścięgien, itp. Pokroić na cieniutkie plasterki w poprzek włókien.
Cebulę pokroić w piórka, czosnek przecisnąć przez praskę - wrzucić na patelnię, polać oliwą i zeszklić. Dodać pokrojone mięso i zasmażać razem ok. 4 minut
Doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać zioła - wymieszać. Zalać śmietaną i wsypać puszkę odsączonego groszku. Chwilę dusić pod przykryciem.
Podawać z ziemniakami i glazurowaną marchewką (patrz przepis na moim profilu - poniżej)