Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko je się robi.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1594
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 529
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1594
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 529
Składniki
kapustę posiekać drobno i posolić i poczekać z 10 minut i wycisnąć z niej sok.Potem dodać mięso mielone i jajko i ugotowany ryz ,i grysik i przyprawić do smaku.
Wyrobione pulpeciki oprószyć w bułce tartej i podsmażyć na patelni do zarumienia na złoty kolor.Podsmażone pulpeciki włożyć do garnka i podlać woda.Gdy już będę miękkie to dodajemy koncentrat pomidorowy i robimy sos pomidorowy taki jak do gołąbków.Podajemy z ziemiankami .