Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko je się robi.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 186
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2705
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 864
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1618
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14328
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 186
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2705
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 864
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1618
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14328
Składniki
kapustę posiekać drobno i posolić i poczekać z 10 minut i wycisnąć z niej sok.Potem dodać mięso mielone i jajko i ugotowany ryz ,i grysik i przyprawić do smaku.
Wyrobione pulpeciki oprószyć w bułce tartej i podsmażyć na patelni do zarumienia na złoty kolor.Podsmażone pulpeciki włożyć do garnka i podlać woda.Gdy już będę miękkie to dodajemy koncentrat pomidorowy i robimy sos pomidorowy taki jak do gołąbków.Podajemy z ziemiankami .