Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko je się robi.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8694
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8694
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Składniki
kapustę posiekać drobno i posolić i poczekać z 10 minut i wycisnąć z niej sok.Potem dodać mięso mielone i jajko i ugotowany ryz ,i grysik i przyprawić do smaku.
Wyrobione pulpeciki oprószyć w bułce tartej i podsmażyć na patelni do zarumienia na złoty kolor.Podsmażone pulpeciki włożyć do garnka i podlać woda.Gdy już będę miękkie to dodajemy koncentrat pomidorowy i robimy sos pomidorowy taki jak do gołąbków.Podajemy z ziemiankami .