Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17686
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1789
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15366
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5786
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9088
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17686
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1789
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15366
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5786
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9088
Składniki
Ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Ryż ugotuj z curry, solą i pieprzem (trzeba go rozgotować, aby był lepki). Uformuj okrągłe pulpety, a w środek każdego włóż żółty ser. Pomidory obierz ze skórki i pokrój w drobną kostkę, cebulę posiekaj. Ząbek czosnku przeciśnij przez praskę i wymieszaj .
Dodaj dwie czubate łyżeczki kolendry, sól i pieprz do smaku. Wlej oliwę i ocet. Na koniec wrzuć posiekane chili. Całość włóż na godzinę do lodówki, żeby smaki się wymieszały. Pulpety podawaj z salsą pomidorową posypaną natką pietruszki.Źródło: Na żywo