Do góry

Dania główne Przepis na:

Puree ziemniaczane

Puree ziemniaczane

Autor:

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 54

Dodano:

Odsłon: 3256

puree domowej roboty

Składniki

5-6 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Obierz ziemniaki i pokrój je w połówki. Pamiętaj o ich obmyciu i posoleniu wody, zanim włożysz je do garnka.

  2. Włóż ziemniaki do garnka z wodą i je ugotuj. Po ugotowaniu odcedź je i poczekaj ok. 3 minut

  3. Do ziemniaków dodaj odrobinę pieprzu, masło, sól i ugnieć ziemniaki. Gotowe!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń