Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne aromatyczne zioła dodadzą wspaniały zapach i smak potrawie
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 804
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425237
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10748
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 804
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425237
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10748
Składniki
Ugotuj makaron spaghetti wystudź go i zmiel w malakserze lub blenderem na gładką masę.
Dodaj do niego: 1 całe jajko,
zioła prowansalskie
koncentrat pomidorowy
świeżą bazylię
natkę pietruszki
oraz z 1/2 szklanki bułki tartej
Wszystko razem wymieszaj i uformuj w dłoniach kotlety, obtocz w 1 roztrzepanym jajku i reszcie bułki tartej (jak na mielone kotlety).
Smaż na rozgrzanej oliwie z oliwek, aż się zrumienią.