Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne aromatyczne zioła dodadzą wspaniały zapach i smak potrawie
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118867
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8754
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3186
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2625
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118867
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8754
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3186
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2625
Składniki
Ugotuj makaron spaghetti wystudź go i zmiel w malakserze lub blenderem na gładką masę.
Dodaj do niego: 1 całe jajko,
zioła prowansalskie
koncentrat pomidorowy
świeżą bazylię
natkę pietruszki
oraz z 1/2 szklanki bułki tartej
Wszystko razem wymieszaj i uformuj w dłoniach kotlety, obtocz w 1 roztrzepanym jajku i reszcie bułki tartej (jak na mielone kotlety).
Smaż na rozgrzanej oliwie z oliwek, aż się zrumienią.