Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne aromatyczne zioła dodadzą wspaniały zapach i smak potrawie
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1144
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1177
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13228
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1144
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1177
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13228
Składniki
Ugotuj makaron spaghetti wystudź go i zmiel w malakserze lub blenderem na gładką masę.
Dodaj do niego: 1 całe jajko,
zioła prowansalskie
koncentrat pomidorowy
świeżą bazylię
natkę pietruszki
oraz z 1/2 szklanki bułki tartej
Wszystko razem wymieszaj i uformuj w dłoniach kotlety, obtocz w 1 roztrzepanym jajku i reszcie bułki tartej (jak na mielone kotlety).
Smaż na rozgrzanej oliwie z oliwek, aż się zrumienią.