Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie danie, a jak smakuje...hmmm;-)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1272
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 689
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1383
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1272
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 689
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1383
Składniki
Udziki umyś, osuszyć, a następnie posypać papryka, solą i pieprzem.
Dżem pomieszać razem z musztardą, do w miarę jednolitej konsystencji.
Tak przygotowaną mieszanka natrzeć udziki.
Natarte udziki piec w piekarniku w temp. 180"C
Smacznego;-)