Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie danie, a jak smakuje...hmmm;-)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 990
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13585
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 990
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13585
Składniki
Udziki umyś, osuszyć, a następnie posypać papryka, solą i pieprzem.
Dżem pomieszać razem z musztardą, do w miarę jednolitej konsystencji.
Tak przygotowaną mieszanka natrzeć udziki.
Natarte udziki piec w piekarniku w temp. 180"C
Smacznego;-)