Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Roladki ze szpinakiem i kukurydzą"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12917
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1468
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14201
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5880
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12917
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1468
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14201
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5880
Składniki
Pierś umyj, pokrój w plastry, przypraw. Odstaw na pół godziny w chłodne miejsce. Rozgrzej olej, smaż szpinak przez 5 minut, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, kukurydzę, rozdrobniony ser i śmietanę. Duś kilka minut.
Mięso smaruj farszem, zwiń. Każdą roladkę owiń folią spożywczą, skręć boki. Wkładaj do wrzątku i gotuj 20 minut. Podawaj z sałatką.
Czas: około 1,5 godziny.Źródło: Dobry Tydzień