Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Roladki ze szpinakiem i kukurydzą"
Kukurydza...piękna, złocista, mięsista...ale jak ją ugotować, aby była smaczn...
Odsłon: 1487
Tak przygotowane polędwiczki niezwykle apetycznie się prezentują i wyśmienici...
Odsłon: 678
Babka to jedno z tradycyjnych ciast na wielkanocnym stole , polecam szybką i...
Odsłon: 686
Schab pod pierzynką to świetna propozycja na obiad, kolację, imprezę lub świą...
Odsłon: 1042
Puszyste placuszki jogurtowe , bez użycia miksera . Można je zrobić same z do...
Odsłon: 438
Babka to jedno z tradycyjnych ciast na wielkanocnym stole , polecam szybką i...
Odsłon: 686
Schab pod pierzynką to świetna propozycja na obiad, kolację, imprezę lub świą...
Odsłon: 1042
Puszyste placuszki jogurtowe , bez użycia miksera . Można je zrobić same z do...
Odsłon: 438
Składniki
Pierś umyj, pokrój w plastry, przypraw. Odstaw na pół godziny w chłodne miejsce. Rozgrzej olej, smaż szpinak przez 5 minut, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, kukurydzę, rozdrobniony ser i śmietanę. Duś kilka minut.
Mięso smaruj farszem, zwiń. Każdą roladkę owiń folią spożywczą, skręć boki. Wkładaj do wrzątku i gotuj 20 minut. Podawaj z sałatką.
Czas: około 1,5 godziny.Źródło: Dobry Tydzień
Przepisy Dania główne
Dania główne
Racuchy z jabłkami
Dania główne
Krokiety z pieczarkami
Dania główne
Schab pod pierzynką najlepszy jaki jadłam
Dania główne
Pierś z grilla
Racuchy z jabłkami
Racuchy lubią chyba wszyscy dorośli jak i dzieci. Robi się je szybko i są bar...
Odsłon: 95
Krokiety z pieczarkami
Krokiety są bardzo syte. Z podanych ilości wyszło mi 10 sztuk, co spokojnie n...
Odsłon: 76