Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Roladki ze szpinakiem i kukurydzą"
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 965
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 424
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 166
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2699
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 965
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 424
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 166
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2699
Składniki
Pierś umyj, pokrój w plastry, przypraw. Odstaw na pół godziny w chłodne miejsce. Rozgrzej olej, smaż szpinak przez 5 minut, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, kukurydzę, rozdrobniony ser i śmietanę. Duś kilka minut.
Mięso smaruj farszem, zwiń. Każdą roladkę owiń folią spożywczą, skręć boki. Wkładaj do wrzątku i gotuj 20 minut. Podawaj z sałatką.
Czas: około 1,5 godziny.Źródło: Dobry Tydzień