Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Roladki ze szpinakiem i kukurydzą"
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1132
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420663
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1820
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1132
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420663
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1820
Składniki
Pierś umyj, pokrój w plastry, przypraw. Odstaw na pół godziny w chłodne miejsce. Rozgrzej olej, smaż szpinak przez 5 minut, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, kukurydzę, rozdrobniony ser i śmietanę. Duś kilka minut.
Mięso smaruj farszem, zwiń. Każdą roladkę owiń folią spożywczą, skręć boki. Wkładaj do wrzątku i gotuj 20 minut. Podawaj z sałatką.
Czas: około 1,5 godziny.Źródło: Dobry Tydzień