Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Roladki ze szpinakiem i kukurydzą"
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 46
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1509
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 300
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3285
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 595
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 46
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1509
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 300
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3285
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 595
Składniki
Pierś umyj, pokrój w plastry, przypraw. Odstaw na pół godziny w chłodne miejsce. Rozgrzej olej, smaż szpinak przez 5 minut, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, kukurydzę, rozdrobniony ser i śmietanę. Duś kilka minut.
Mięso smaruj farszem, zwiń. Każdą roladkę owiń folią spożywczą, skręć boki. Wkładaj do wrzątku i gotuj 20 minut. Podawaj z sałatką.
Czas: około 1,5 godziny.Źródło: Dobry Tydzień