Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mam od kucharek ,które robiły to danie na komunii .Jest bardzo dobre !
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 90
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 173
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 445
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 265
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 90
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 173
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 445
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 265
Składniki
Filety doprawiamy panierujemy w jajku i bułce,następnie smażymy na oleju.Odstawiamy do ostudzenia. Do miski wykładamy sosy spagetti ,1/2 słoika papryki kroimy w kostkę dodajemy razem z wodą z papryki Brzoskwinie kroimy w kostkę,dodajemy razem z częścią wody z brzoskwiń.Nastepnie zagotować i odstawić do ostygnięcia. Układamy na przemian z rybą i układamy do lodówki.