Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ryba w pomidorach"
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15074
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2337
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8871
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15074
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2337
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8871
Składniki
Rybę umyj, osusz papierowym ręcznikiem. Umieść na podwójnie złożonej folii aluminiowej.
Na niej ułóż posiekane plasterki czosnku oraz pomidorki.
Oliwę pomidorową połącz z solą, pieprzem i ziołami.
Polej rybę zalewą, owiń całość folią i upiecz na grillu.
Gotowe danie udekoruj listkami świeżej bazylii.
30 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 230
<strong>Sandra Siebert z Lubonia</strong>Źródło: Super TV