Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie,zdrowe, niskokaloryczne oraz niedrogie w przygotowaniu
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11078
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3546
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1204
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4216
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 387
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11078
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3546
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1204
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4216
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 387
Składniki
umyj rybe i osusz ja papierowym recznikiem poczekaj az osiagnie temperature pokojowa(5-10 min)w tym czasie zajmij sie przygotowaniem matrnaty
polacz ze soba oliwe, sos sojowy,gnieciony czosnek,sol oraz pieprz
przeloz rybe do zaroodpornego naczynia i polej marynata, obtocz rybe dokladnie z kazdej strony i posyp swiezymi ziolami, pozostaw w marynacie na okolo 5 minut w tym samym czasie rozgrzej piekarnik do 180 stopni
przeloz rybe do piekarnika w otwartym zaroodpornym naczyniu pozostaw na 15-20 minut
najlepiej podawac z mlodymi ziemniaczkami oraz salatka z sosem ziolowo-czosnkowym:)
smacznego