Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie,zdrowe, niskokaloryczne oraz niedrogie w przygotowaniu
To proste, ale niezwykle sycące danie zachwyci każdego. Najlepsze pierogi chł...
Odsłon: 116
Faszerowany szczupak na Wigilię? Czemu nie! To niezwykle ciekawa i efektowna...
Odsłon: 3196
Sałatka wigilijna to połączenie tradycyjnych smaków śledzi, jajek i warzyw. J...
Odsłon: 23807
To proste, ale niezwykle sycące danie zachwyci każdego. Najlepsze pierogi chł...
Odsłon: 116
Faszerowany szczupak na Wigilię? Czemu nie! To niezwykle ciekawa i efektowna...
Odsłon: 3196
Sałatka wigilijna to połączenie tradycyjnych smaków śledzi, jajek i warzyw. J...
Odsłon: 23807
Składniki
umyj rybe i osusz ja papierowym recznikiem poczekaj az osiagnie temperature pokojowa(5-10 min)w tym czasie zajmij sie przygotowaniem matrnaty
polacz ze soba oliwe, sos sojowy,gnieciony czosnek,sol oraz pieprz
przeloz rybe do zaroodpornego naczynia i polej marynata, obtocz rybe dokladnie z kazdej strony i posyp swiezymi ziolami, pozostaw w marynacie na okolo 5 minut w tym samym czasie rozgrzej piekarnik do 180 stopni
przeloz rybe do piekarnika w otwartym zaroodpornym naczyniu pozostaw na 15-20 minut
najlepiej podawac z mlodymi ziemniaczkami oraz salatka z sosem ziolowo-czosnkowym:)
smacznego