Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie,zdrowe, niskokaloryczne oraz niedrogie w przygotowaniu
Najlepszy szczaw jest w maju dlatego jadę za miasto w sprawdzone już miejsce...
Odsłon: 7024
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6079
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1774
Najlepszy szczaw jest w maju dlatego jadę za miasto w sprawdzone już miejsce...
Odsłon: 7024
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6079
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1774
Składniki
umyj rybe i osusz ja papierowym recznikiem poczekaj az osiagnie temperature pokojowa(5-10 min)w tym czasie zajmij sie przygotowaniem matrnaty
polacz ze soba oliwe, sos sojowy,gnieciony czosnek,sol oraz pieprz
przeloz rybe do zaroodpornego naczynia i polej marynata, obtocz rybe dokladnie z kazdej strony i posyp swiezymi ziolami, pozostaw w marynacie na okolo 5 minut w tym samym czasie rozgrzej piekarnik do 180 stopni
przeloz rybe do piekarnika w otwartym zaroodpornym naczyniu pozostaw na 15-20 minut
najlepiej podawac z mlodymi ziemniaczkami oraz salatka z sosem ziolowo-czosnkowym:)
smacznego