Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie,zdrowe, niskokaloryczne oraz niedrogie w przygotowaniu
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
umyj rybe i osusz ja papierowym recznikiem poczekaj az osiagnie temperature pokojowa(5-10 min)w tym czasie zajmij sie przygotowaniem matrnaty
polacz ze soba oliwe, sos sojowy,gnieciony czosnek,sol oraz pieprz
przeloz rybe do zaroodpornego naczynia i polej marynata, obtocz rybe dokladnie z kazdej strony i posyp swiezymi ziolami, pozostaw w marynacie na okolo 5 minut w tym samym czasie rozgrzej piekarnik do 180 stopni
przeloz rybe do piekarnika w otwartym zaroodpornym naczyniu pozostaw na 15-20 minut
najlepiej podawac z mlodymi ziemniaczkami oraz salatka z sosem ziolowo-czosnkowym:)
smacznego