Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie,zdrowe, niskokaloryczne oraz niedrogie w przygotowaniu
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1130
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5832
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1140
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1214
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1130
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5832
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1140
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1214
Składniki
umyj rybe i osusz ja papierowym recznikiem poczekaj az osiagnie temperature pokojowa(5-10 min)w tym czasie zajmij sie przygotowaniem matrnaty
polacz ze soba oliwe, sos sojowy,gnieciony czosnek,sol oraz pieprz
przeloz rybe do zaroodpornego naczynia i polej marynata, obtocz rybe dokladnie z kazdej strony i posyp swiezymi ziolami, pozostaw w marynacie na okolo 5 minut w tym samym czasie rozgrzej piekarnik do 180 stopni
przeloz rybe do piekarnika w otwartym zaroodpornym naczyniu pozostaw na 15-20 minut
najlepiej podawac z mlodymi ziemniaczkami oraz salatka z sosem ziolowo-czosnkowym:)
smacznego