Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, smaczne i szybkie w przyrzadzeniu :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1292
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5825
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8830
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18443
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1292
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5825
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8830
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18443
Składniki
Gotujemy ryz wedlug przepisu na opakowaniu.
Warzywa wrzucamy na patelnie i podsmazamy chwile na maselku (mozna ugotowac samemu swoje ulubione warzywa).
Laczymy razem ryz i warzywa. Doprawiamy kucharkiem, czosnkiem i sosem chinskim. Podsmazamy jeszcze chwilke.
Podajemy jako osobne danie lub z miesem ( ja osobiscie uwielbiam z ryba lub kurczakiem) SMACZNEGO!