Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka Waldorf – amerykańska przystawka"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Wszystkie na sos dokładnie wymieszaj. Odstaw w chłodne miejsce, aby dobrze się przegryzły. Jabłko obierz, przekrój na pół i usuń gniazdo nasienne. Następnie pokrój na mniejsze kawałki.
Orzechy włoskie posiekaj i upraż na suchej patelni. Seler naciowy umyj, osusz i pokrój w plasterki. Jabłko, seler i orzechy włoskie wymieszaj. Wlej sos i wszystko razem połącz. Posyp nasionami granatu i udekoruj roszponką.Źródło: Na żywo