Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka powstała z tego co akurat miałam pod ręką :)
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20075
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20075
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Składniki
Ryż ugotować według przepisu na opakowaniu. Wystudzić.
Tuńczyka odcedzić, paprykę i cebulę pokroić w drobną kostkę
Składniki wymieszać w misce dodać sok z cytryny, ok. dwie łyżki oliwy i łyżkę natki. Ewentualnie posolić i popieprzyć (ja tego nie robię).
SMACZNEGO!