Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, interesujaca salatka.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1705
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15057
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2148
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8849
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1705
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15057
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2148
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8849
Składniki
Piers kurczaka gotujemy w garnku z kostka bulionowa. Nastepnie kroimy ja srednia kostke. Do kurczaka dodajemy pokrojone w drobniutka kostke jablki, pieczarki. Dodajemy fasole, kukurydze oraz posiekany szczypiorek. Do wszytskiego dodajemy majonez i przyprawy do smaku. Gotowa salatke posypujemy bardzo drobno posiekanymi orzechami. Smacznego