Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwiczka wieprzowa w cieście francuskim
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6001
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 180
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 145
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 269
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 462
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6001
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 180
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 145
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 269
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 462
Składniki
Polędwiczkę natrzeć przyprawami i pozostawić na 2godziny , ciasto francuskie rozwałkować na kształt paska dwa i pół długości polędwiczki , położyć polędwiczkę i przykryć ciastem zawijając brzegi , ciasto posmarować żółtkiem , położyć na blasze i wsunąć do rozgrzanego do 160stopni na dwadzieścia minut , podawać na sałatach