Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34979
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18394
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34979
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18394
Składniki
obraćseler.Ugotować w osolonej wodzie -około 15-20minut.Pokroić go na plastry szerokości 3-4milimetry.Między dwa plastry włożyć plaster sera żółtego .Obtoczyć w roztrzepanym jajku i bułce i obsmażyć z obu stron na złoty kolor .Na wierzchu polać keczupam.Smacznego.