Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo atrakcyjne danie zarowno na goraco jak i na zimao
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 68
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 119
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10356
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 121
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1020
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 68
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 119
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10356
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 121
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1020
Składniki
Przygotowanie:sos sojowy wymieszac z miodem,sokiem z cytryny zmiazdzonymi zabkami czosnku ,pieprzem,sola,imbirem oraz chili.Marynataposmarowac skrzydelka.Ulozyc w naczyniu zalac reszta marynaty i na noc do lodowki.Po wyjeciu z lodowki przelozyc do posmarowanejgo olejm naczynia zaroodpornego. Piec okolo 30 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni Skrzydelka smakuja bardzo dobrze z ryzem jasminowym.