Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo atrakcyjne danie zarowno na goraco jak i na zimao
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1724
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15129
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3617
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8922
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1724
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15129
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3617
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8922
Składniki
Przygotowanie:sos sojowy wymieszac z miodem,sokiem z cytryny zmiazdzonymi zabkami czosnku ,pieprzem,sola,imbirem oraz chili.Marynataposmarowac skrzydelka.Ulozyc w naczyniu zalac reszta marynaty i na noc do lodowki.Po wyjeciu z lodowki przelozyc do posmarowanejgo olejm naczynia zaroodpornego. Piec okolo 30 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni Skrzydelka smakuja bardzo dobrze z ryzem jasminowym.