Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo atrakcyjne danie zarowno na goraco jak i na zimao
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1705
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1501
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1479
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1730
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1705
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1501
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1479
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1730
Składniki
Przygotowanie:sos sojowy wymieszac z miodem,sokiem z cytryny zmiazdzonymi zabkami czosnku ,pieprzem,sola,imbirem oraz chili.Marynataposmarowac skrzydelka.Ulozyc w naczyniu zalac reszta marynaty i na noc do lodowki.Po wyjeciu z lodowki przelozyc do posmarowanejgo olejm naczynia zaroodpornego. Piec okolo 30 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni Skrzydelka smakuja bardzo dobrze z ryzem jasminowym.