Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w porzygotowaniu, znajomym sakują wybornie
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4679
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 85
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 102
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 318
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4679
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 85
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 102
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 318
Składniki
Filety wymoczyć (15-20 minut - najlepiej matyjasy) podzielić na dzwonka i ułożyć na półmisku. Jabłka, cebulę i natkę pietruszki drobno posiekać, wymieszać z majonezem i jogurtem, doprawić cukrem i pieprzem. Gotowym sosem polać śledzie Odstawić na 2 godziny do przegryzienia się. Smacznego!!