Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w porzygotowaniu, znajomym sakują wybornie
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 197
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1178
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1224
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13338
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 197
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1178
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1224
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13338
Składniki
Filety wymoczyć (15-20 minut - najlepiej matyjasy) podzielić na dzwonka i ułożyć na półmisku. Jabłka, cebulę i natkę pietruszki drobno posiekać, wymieszać z majonezem i jogurtem, doprawić cukrem i pieprzem. Gotowym sosem polać śledzie Odstawić na 2 godziny do przegryzienia się. Smacznego!!