Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Śledzie w płatkach migdałowych"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12394
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1398
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13300
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5639
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12394
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1398
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13300
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5639
Składniki
30 min • Porcja 250 kcal • Koszt porcji 80 gr • Przepis na 8-10 porcji.
Filety moczę w mleku przez noc. Potem osuszam ręcznikiem papierowym i kroję na kawałki.Śliwki bez pestek gotuję kilka min z dodatkiem 4 łyżek wody. Przecieram przez sito, studzę.
Do musu dodaję resztę składników. Filety układam na talerzu.Polewam je musem, posypuję płatkami migdałowymi.Źródło: Kobieta i życie