Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Śledzie w płatkach migdałowych"
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2611
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2611
Składniki
30 min • Porcja 250 kcal • Koszt porcji 80 gr • Przepis na 8-10 porcji.
Filety moczę w mleku przez noc. Potem osuszam ręcznikiem papierowym i kroję na kawałki.Śliwki bez pestek gotuję kilka min z dodatkiem 4 łyżek wody. Przecieram przez sito, studzę.
Do musu dodaję resztę składników. Filety układam na talerzu.Polewam je musem, posypuję płatkami migdałowymi.Źródło: Kobieta i życie