Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Śledzie w płatkach migdałowych"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2660
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2941
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2660
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2941
Składniki
30 min • Porcja 250 kcal • Koszt porcji 80 gr • Przepis na 8-10 porcji.
Filety moczę w mleku przez noc. Potem osuszam ręcznikiem papierowym i kroję na kawałki.Śliwki bez pestek gotuję kilka min z dodatkiem 4 łyżek wody. Przecieram przez sito, studzę.
Do musu dodaję resztę składników. Filety układam na talerzu.Polewam je musem, posypuję płatkami migdałowymi.Źródło: Kobieta i życie