Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Śledzie w płatkach migdałowych"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
30 min • Porcja 250 kcal • Koszt porcji 80 gr • Przepis na 8-10 porcji.
Filety moczę w mleku przez noc. Potem osuszam ręcznikiem papierowym i kroję na kawałki.Śliwki bez pestek gotuję kilka min z dodatkiem 4 łyżek wody. Przecieram przez sito, studzę.
Do musu dodaję resztę składników. Filety układam na talerzu.Polewam je musem, posypuję płatkami migdałowymi.Źródło: Kobieta i życie