Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonaly do peklowania mies, jako dodatek do ptraw z ryb, drobiu, owocow morza , salatek, pod waruniem z lubisz dania pikantne i z nutka innosci, polecam
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118011
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8374
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3109
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2093
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1529
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118011
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8374
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3109
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2093
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1529
Składniki
wszystkie skladniki kroimy na czastki zalewamy olejem i dodajemy przyprawy, ocet lub sok z cytryny, mieszamy od czasu do czasu, po tygodniu wkladamy do lodowki i mamy gotowy sos do potraw jw. mozna zwiekszyc ilosc skladnikow i zrobic to w wiekszym naczyniu, polecam..
mozna go przechowywac dosc dlugo w lodowce, doskonaly do mies, ryb i owocow morza , dodaje cudownego smaku , niebo w gebie