Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonaly do peklowania mies, jako dodatek do ptraw z ryb, drobiu, owocow morza , salatek, pod waruniem z lubisz dania pikantne i z nutka innosci, polecam
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 277
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1196
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1246
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13388
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 277
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1196
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1246
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13388
Składniki
wszystkie skladniki kroimy na czastki zalewamy olejem i dodajemy przyprawy, ocet lub sok z cytryny, mieszamy od czasu do czasu, po tygodniu wkladamy do lodowki i mamy gotowy sos do potraw jw. mozna zwiekszyc ilosc skladnikow i zrobic to w wiekszym naczyniu, polecam..
mozna go przechowywac dosc dlugo w lodowce, doskonaly do mies, ryb i owocow morza , dodaje cudownego smaku , niebo w gebie