Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonaly do peklowania mies, jako dodatek do ptraw z ryb, drobiu, owocow morza , salatek, pod waruniem z lubisz dania pikantne i z nutka innosci, polecam
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
wszystkie skladniki kroimy na czastki zalewamy olejem i dodajemy przyprawy, ocet lub sok z cytryny, mieszamy od czasu do czasu, po tygodniu wkladamy do lodowki i mamy gotowy sos do potraw jw. mozna zwiekszyc ilosc skladnikow i zrobic to w wiekszym naczyniu, polecam..
mozna go przechowywac dosc dlugo w lodowce, doskonaly do mies, ryb i owocow morza , dodaje cudownego smaku , niebo w gebie