Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34977
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18291
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34977
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18291
Składniki
makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu.boczek smazymy na oleju az bedzie chrupiący wlewamy pól opakowania smietany na ta patelnie co sie boczek smazyl mieszamy resztę smietany mieszmy w miseczce z 2 zółtkami i parmezanem odstawiamy patelnie i chwilę studzimy smietane z boczkiem wlewamy drugą czesc smietany z zółtkami i serem stawiam na nie duzy gaz i podgrzewając mieszamy a zsos zgętnieje wciskamy ząbek czosnku sypiemy sól i pieprz oraz natkę i rozmaryn kilka szt.wrzucamy makaron do sosu i mieszamy razem mozna po wierzchu posypac serem.