Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4843
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13159
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5777
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7388
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4843
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13159
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5777
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7388
Składniki
makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu.boczek smazymy na oleju az bedzie chrupiący wlewamy pól opakowania smietany na ta patelnie co sie boczek smazyl mieszamy resztę smietany mieszmy w miseczce z 2 zółtkami i parmezanem odstawiamy patelnie i chwilę studzimy smietane z boczkiem wlewamy drugą czesc smietany z zółtkami i serem stawiam na nie duzy gaz i podgrzewając mieszamy a zsos zgętnieje wciskamy ząbek czosnku sypiemy sól i pieprz oraz natkę i rozmaryn kilka szt.wrzucamy makaron do sosu i mieszamy razem mozna po wierzchu posypac serem.