Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8029
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1155
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9808
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4516
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 524
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8029
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1155
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9808
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4516
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 524
Składniki
makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu.boczek smazymy na oleju az bedzie chrupiący wlewamy pól opakowania smietany na ta patelnie co sie boczek smazyl mieszamy resztę smietany mieszmy w miseczce z 2 zółtkami i parmezanem odstawiamy patelnie i chwilę studzimy smietane z boczkiem wlewamy drugą czesc smietany z zółtkami i serem stawiam na nie duzy gaz i podgrzewając mieszamy a zsos zgętnieje wciskamy ząbek czosnku sypiemy sól i pieprz oraz natkę i rozmaryn kilka szt.wrzucamy makaron do sosu i mieszamy razem mozna po wierzchu posypac serem.