Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424841
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424841
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Składniki
makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu.boczek smazymy na oleju az bedzie chrupiący wlewamy pól opakowania smietany na ta patelnie co sie boczek smazyl mieszamy resztę smietany mieszmy w miseczce z 2 zółtkami i parmezanem odstawiamy patelnie i chwilę studzimy smietane z boczkiem wlewamy drugą czesc smietany z zółtkami i serem stawiam na nie duzy gaz i podgrzewając mieszamy a zsos zgętnieje wciskamy ząbek czosnku sypiemy sól i pieprz oraz natkę i rozmaryn kilka szt.wrzucamy makaron do sosu i mieszamy razem mozna po wierzchu posypac serem.