Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepisik od koleżanki,jedzony nawet codziennie,nie "przejada się" ;)
Wolno, z atencją i starannie gotowany CARAPULCRA CHACHAPOYA czyli gulasz lud...
Odsłon: 14
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być n...
Odsłon: 390
Witam serdecznie i zapraszam na paszteciki z kapustą i grzybami. Paszteciki z...
Odsłon: 14928
Pieczony, domowy pasztet z łopatki wieprzowej to wyśmienity dodatek do pieczy...
Odsłon: 1676
Wolno, z atencją i starannie gotowany CARAPULCRA CHACHAPOYA czyli gulasz lud...
Odsłon: 14
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być n...
Odsłon: 390
Witam serdecznie i zapraszam na paszteciki z kapustą i grzybami. Paszteciki z...
Odsłon: 14928
Pieczony, domowy pasztet z łopatki wieprzowej to wyśmienity dodatek do pieczy...
Odsłon: 1676
Składniki
Ugotować makaron. Pokroić cebulę w kostkę,poddusiś na patelni,dodać wyciśnięty czosnek.Dodać odsączonego tuńczyka,podsmażyc ok.1 min.Następnie dodać 3/4 kubka śmietany,poczekać 2 min az zacznie gęstnieć,wrzucić starty ser zółty,wymieszać,dodać vegetę.Podawać z makaronem.Pycha,szybko i smacznie!polecam:)