Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE I SYCĄCE. DOSKONAŁY POMYSŁ NA LETNI OBIAD.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17605
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15220
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4588
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8971
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17605
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15220
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4588
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8971
Składniki
Pomidory sparzamy, obieramy ze skórki, a następnie kroimy w kostkę i przekładamy do miski.
Dodajemy drobno posiekany czosnek,oliwę z oliwek, podarte liście bazylii oraz sól i pieprz. Wszystkie składniki sosu mieszamy i odstawiamy na 10 minut.
Makaron spaghetti gotujemy wg przepisu na opakowaniu, w lekko osolonej wodzie- al dente, odcedzamy, przekładamy do miski z sosem i mieszamy.
Podajemy udekorowane listkami bazylii lub serem żółtym (parmezanem).
Smacznego!