Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Strogonow wołowy z fasolką"
        
        
        
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4890
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36028
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1320
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1800
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4890
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36028
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1320
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1800
        
        Składniki
Mięso umyj, osusz, pokrój w cienkie, podłużne paski, posyp mąką. Podsmaż w rondlu na oleju. Cebule obierz, posiekaj. Pieczarki oczyść, pokrój na kawałki. Razem z cebulą zeszklij na maśle. Przełóż do mięsa, wymieszaj.
Dodaj fasolkę szparagową, pokrojone w słupki ogórki konserwowe i pokrojone w paseczki papryki. Wlej bulion, uzupełnij wodą. Dodaj musztardę i przecier pomidorowy, posyp papryką, duś do miękkości. Przypraw (jeśli potrzeba, zagęść mąką).
Czas przygotowania 50 min. Ilość porcji 8. Cena za porcję 6,80 zł.
Przepis przysłała Agnieszka Rybak z Pruszcza Gdańskiego.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie