Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Strogonow wołowy z fasolką"
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1879
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38609
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1341
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1879
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38609
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1341
Składniki
Mięso umyj, osusz, pokrój w cienkie, podłużne paski, posyp mąką. Podsmaż w rondlu na oleju. Cebule obierz, posiekaj. Pieczarki oczyść, pokrój na kawałki. Razem z cebulą zeszklij na maśle. Przełóż do mięsa, wymieszaj.
Dodaj fasolkę szparagową, pokrojone w słupki ogórki konserwowe i pokrojone w paseczki papryki. Wlej bulion, uzupełnij wodą. Dodaj musztardę i przecier pomidorowy, posyp papryką, duś do miękkości. Przypraw (jeśli potrzeba, zagęść mąką).
Czas przygotowania 50 min. Ilość porcji 8. Cena za porcję 6,80 zł.
Przepis przysłała Agnieszka Rybak z Pruszcza Gdańskiego.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie