Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Strogonow wołowy z fasolką"
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117919
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8321
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3092
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2039
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1502
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117919
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8321
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3092
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2039
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1502
Składniki
Mięso umyj, osusz, pokrój w cienkie, podłużne paski, posyp mąką. Podsmaż w rondlu na oleju. Cebule obierz, posiekaj. Pieczarki oczyść, pokrój na kawałki. Razem z cebulą zeszklij na maśle. Przełóż do mięsa, wymieszaj.
Dodaj fasolkę szparagową, pokrojone w słupki ogórki konserwowe i pokrojone w paseczki papryki. Wlej bulion, uzupełnij wodą. Dodaj musztardę i przecier pomidorowy, posyp papryką, duś do miękkości. Przypraw (jeśli potrzeba, zagęść mąką).
Czas przygotowania 50 min. Ilość porcji 8. Cena za porcję 6,80 zł.
Przepis przysłała Agnieszka Rybak z Pruszcza Gdańskiego.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie