Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Szaszłyk z warzywami"
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 223
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 734
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 906
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 223
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 734
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 906
Składniki
Mięso umyj, oczyść i pokrój w dużą kostkę. Oliwę wymieszaj z przeciśniętym przez praskę czosnkiem, sokiem z cytryny, oregano, solą i pieprzem. Włóż mięso do marynaty. Odstaw na 2 do 4 godzin.
Kukurydzę gotuj przez 10-15 minut na półtwardo. Ostudź i podziel na mniejsze kawałki. Pokrój papryki.
Na metalowe lub drewniane patyki nadziewaj po kolei: kukurydzę, mięso, paprykę czerwoną, mięso, paprykę żółtą. Opiekaj ze wszystkich stron.Źródło: Takie jest życie