Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZNYCLE MOZEMY ZASTAPIC PIERSIA Z KURCZAKA LUB SCHABOWYM
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego przepisu są bazą do...
Odsłon: 230
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 232
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 386
Chrupiące z wierzchu, delikatne w środku, pyszne i proste do przygotowania pl...
Odsłon: 67
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego przepisu są bazą do...
Odsłon: 230
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 232
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 386
Chrupiące z wierzchu, delikatne w środku, pyszne i proste do przygotowania pl...
Odsłon: 67
Składniki
Mieso rozbij, posól, popieprz. Jajka roztrzep, dodaj natkę, paprykę, sól i pieprz. Sznycle oprósz mąką, obtocz w jajkach i sezamie. Smaż na gorącym oleju. Podawaj posypane uprażonymi na suchej patelni pestkami słonecznika.