Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Szpinakowe naleśniki z mięsem i warzywami"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12576
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1425
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13639
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5742
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12576
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1425
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13639
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5742
Składniki
Szpinak rozmroź, przypraw, wymieszaj. Mleko, mąkę, jajka, olej i sól dokładnie wymieszaj mikserem, dodaj szpinak, wymieszaj. Smaż placki.
2. Cebulę pokrój w kostkę, zeszklij. Dodaj mięso, smaż 15 minut. Na drugiej patelni podsmaż pokrojoną cukinię i paprykę. Dodaj do mięsa, wymieszaj, przypraw. Naleśniki nadziewaj farszem, posyp natką.
CZAS: około 50 minutŹródło: Dobry Tydzień