Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sztuka mięsa z sosem bobowym"
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 852
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5835
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9662
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 298
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 852
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5835
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9662
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 298
Składniki
Karkówkę pokrój w plastry i zrumień na łyżce oliwy. Na oddzielnej patelni przesmaż bób. Na rozgrzanym maśle zeszklij cebulę, wlej białe wino, a po chwili dodaj śmietanę i bób. Całość dopraw do smaku solą oraz pieprzem. Duś do czasu, aż sos zacznie gęstnieć. Plastry mięsa ułóż na talerzach, polej sosem i posyp natką pietruszki. Podawaj z pieczonymi ziemniakami lub ryżem z curry.Źródło: Na żywo