Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sztuka mięsa z sosem bobowym"
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 476
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 202
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 476
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 202
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Składniki
Karkówkę pokrój w plastry i zrumień na łyżce oliwy. Na oddzielnej patelni przesmaż bób. Na rozgrzanym maśle zeszklij cebulę, wlej białe wino, a po chwili dodaj śmietanę i bób. Całość dopraw do smaku solą oraz pieprzem. Duś do czasu, aż sos zacznie gęstnieć. Plastry mięsa ułóż na talerzach, polej sosem i posyp natką pietruszki. Podawaj z pieczonymi ziemniakami lub ryżem z curry.Źródło: Na żywo