Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,szybka i tania zapiekanka:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34148
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1351
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34148
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1351
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Pieczarki obrać i zetrzeć na tarce z dużymi oczkami, czerwoną cebulkę pokroić w kosteczkę i razem z pieczarkami dusić na patelni do odparowania wody
Bagietkę wzdłuż przekroić i ułożyć na jej połówkach ostygnięte pieczarki, następnie posypać odrobiną kukurydzy
Całość przykryć salami i posypać pokrojoną cebulką dymką, na wierzch ułożyć ser zółty
Piec w piekarniku bądź mikrofalówce aż roztopi się ser żółty
Danie jest bardzo pożywne i syte. Składniki można dowolnie mieszać i zmieniać wedle upodobania.
SMACZNEGO