Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,szybka i tania zapiekanka:)
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15166
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4072
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8941
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15166
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4072
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8941
Składniki
Pieczarki obrać i zetrzeć na tarce z dużymi oczkami, czerwoną cebulkę pokroić w kosteczkę i razem z pieczarkami dusić na patelni do odparowania wody
Bagietkę wzdłuż przekroić i ułożyć na jej połówkach ostygnięte pieczarki, następnie posypać odrobiną kukurydzy
Całość przykryć salami i posypać pokrojoną cebulką dymką, na wierzch ułożyć ser zółty
Piec w piekarniku bądź mikrofalówce aż roztopi się ser żółty
Danie jest bardzo pożywne i syte. Składniki można dowolnie mieszać i zmieniać wedle upodobania.
SMACZNEGO