Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe danie z kuchni włoskiej
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Tortellini ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy tak by się nie rozpadały, w między czasie ugotować brokuły na pół twardo w wywarze z kostki warzywnej. Brokuły podzielić na małe różczki, na talarzu układać tortellini, na to brokuły z odrobiną masłą,które następnie posypujemy orzechami pinii uprażonymi na suchej patelni,całość posypujemy parmezanem