Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe danie z kuchni włoskiej
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7472
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2410
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7472
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2410
Składniki
Tortellini ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy tak by się nie rozpadały, w między czasie ugotować brokuły na pół twardo w wywarze z kostki warzywnej. Brokuły podzielić na małe różczki, na talarzu układać tortellini, na to brokuły z odrobiną masłą,które następnie posypujemy orzechami pinii uprażonymi na suchej patelni,całość posypujemy parmezanem