Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe danie z kuchni włoskiej
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 195
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20181
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 195
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20181
Składniki
Tortellini ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy tak by się nie rozpadały, w między czasie ugotować brokuły na pół twardo w wywarze z kostki warzywnej. Brokuły podzielić na małe różczki, na talarzu układać tortellini, na to brokuły z odrobiną masłą,które następnie posypujemy orzechami pinii uprażonymi na suchej patelni,całość posypujemy parmezanem