Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1645
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8791
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3157
Polecam.
Odsłon: 1968
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1645
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8791
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3157
Polecam.
Odsłon: 1968
Składniki
Warzywa i pieczarki pokroić w drobne słupki, por w cienkie półksiężyce. PieczaPodsmażyć na oleju. Następnie dusić do miękkości pod przykryciem.
Doprawić do smaku Vegetą i pieprzem. Następnie dodać kiełki soi, całą zawartość puszki z tuńczyka i kukurydzy.
Połączyć z ugotowanym ryżem.