Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1947
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1634
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2612
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1947
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1634
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2612
Składniki
Warzywa i pieczarki pokroić w drobne słupki, por w cienkie półksiężyce. PieczaPodsmażyć na oleju. Następnie dusić do miękkości pod przykryciem.
Doprawić do smaku Vegetą i pieprzem. Następnie dodać kiełki soi, całą zawartość puszki z tuńczyka i kukurydzy.
Połączyć z ugotowanym ryżem.