Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu w wersji świą...
Odsłon: 555
Pyszne ciasto marchewkowe z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi. Proste w pr...
Odsłon: 2596
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1883
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 1143
Świąteczne smaki.
Odsłon: 159
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 1732
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu w wersji świą...
Odsłon: 555
Pyszne ciasto marchewkowe z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi. Proste w pr...
Odsłon: 2596
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1883
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 1143
Świąteczne smaki.
Odsłon: 159
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 1732
Składniki
Warzywa i pieczarki pokroić w drobne słupki, por w cienkie półksiężyce. PieczaPodsmażyć na oleju. Następnie dusić do miękkości pod przykryciem.
Doprawić do smaku Vegetą i pieprzem. Następnie dodać kiełki soi, całą zawartość puszki z tuńczyka i kukurydzy.
Połączyć z ugotowanym ryżem.