Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 20
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 109
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20479
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 65
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 20
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 109
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20479
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 65
Składniki
Przygotuj marynatę: Do miseczki wyłóż ketchup, rozkruszoną kostkę rosołową resztę przypraw wymieszaj,dodawaj olej aż do uzyskania właściwej konsystencji. Udka umyj, osusz.Następnie udka wysmaruj marynatą włóż na ponad godzinę do lodówki.Włóż do rękawa piekarniczego i piecz 1 h 20 min. Podawaj z ziemniakami i surówką. Smacznego:)