Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12333
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1388
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13169
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5395
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12333
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1388
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13169
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5395
Składniki
Przygotuj marynatę: Do miseczki wyłóż ketchup, rozkruszoną kostkę rosołową resztę przypraw wymieszaj,dodawaj olej aż do uzyskania właściwej konsystencji. Udka umyj, osusz.Następnie udka wysmaruj marynatą włóż na ponad godzinę do lodówki.Włóż do rękawa piekarniczego i piecz 1 h 20 min. Podawaj z ziemniakami i surówką. Smacznego:)