Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8632
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3061
Polecam.
Odsłon: 1856
Polecam.
Odsłon: 538
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8632
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3061
Polecam.
Odsłon: 1856
Polecam.
Odsłon: 538
Składniki
Przygotuj marynatę: Do miseczki wyłóż ketchup, rozkruszoną kostkę rosołową resztę przypraw wymieszaj,dodawaj olej aż do uzyskania właściwej konsystencji. Udka umyj, osusz.Następnie udka wysmaruj marynatą włóż na ponad godzinę do lodówki.Włóż do rękawa piekarniczego i piecz 1 h 20 min. Podawaj z ziemniakami i surówką. Smacznego:)