Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna wielka zaleta jest to, ze watrobke pieczemy a nie smazymy, co pozwoli nam zaoszczedzic czas na myciu kuchni.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 215
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 219
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1321
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 656
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 215
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 219
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1321
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 656
Składniki
Watrobke marynujemy w oleju, soli, pieprzu, majeranku, papryce slodkiej i sosie chilli.Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 min.
Kolorowa papryke i cebule podsmazamy, wrzucamy do pieczacej sie watrobki, pieczemy do momentu az watrobka bedzie miekka. Przed podaniem posypujemy drobno posiekana natka pietruszki. Smacznego!