Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna wielka zaleta jest to, ze watrobke pieczemy a nie smazymy, co pozwoli nam zaoszczedzic czas na myciu kuchni.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14041
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15926
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6424
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14041
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15926
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6424
Składniki
Watrobke marynujemy w oleju, soli, pieprzu, majeranku, papryce slodkiej i sosie chilli.Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 min.
Kolorowa papryke i cebule podsmazamy, wrzucamy do pieczacej sie watrobki, pieczemy do momentu az watrobka bedzie miekka. Przed podaniem posypujemy drobno posiekana natka pietruszki. Smacznego!