Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna wielka zaleta jest to, ze watrobke pieczemy a nie smazymy, co pozwoli nam zaoszczedzic czas na myciu kuchni.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424790
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10641
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336930
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4731
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424790
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10641
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336930
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4731
Składniki
Watrobke marynujemy w oleju, soli, pieprzu, majeranku, papryce slodkiej i sosie chilli.Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 min.
Kolorowa papryke i cebule podsmazamy, wrzucamy do pieczacej sie watrobki, pieczemy do momentu az watrobka bedzie miekka. Przed podaniem posypujemy drobno posiekana natka pietruszki. Smacznego!