Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna wielka zaleta jest to, ze watrobke pieczemy a nie smazymy, co pozwoli nam zaoszczedzic czas na myciu kuchni.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25769
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2804
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1338
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25769
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2804
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1338
Składniki
Watrobke marynujemy w oleju, soli, pieprzu, majeranku, papryce slodkiej i sosie chilli.Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 min.
Kolorowa papryke i cebule podsmazamy, wrzucamy do pieczacej sie watrobki, pieczemy do momentu az watrobka bedzie miekka. Przed podaniem posypujemy drobno posiekana natka pietruszki. Smacznego!