Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7925
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1221
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13696
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7925
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1221
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13696
Składniki
Figi opłucz i przekrój każdą na 3 części. Ułóż je w piramidkę, przekładając plastrami koziej roladki. Ser posyp prażonymi orzeszkami pinii i listkami rozmarynu. Całość wstaw do piekarnika i piecz w temp. 180°C przez 13 minut (do czasu, aż ser zmięknie). Figi wyjmij, ułóż na talerzu, polej sosem winegret, gęstym octem balsamicznym i skrop sokiem z cytryny.Źródło: Na żywo