Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12705
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1440
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13875
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5799
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12705
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1440
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13875
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5799
Składniki
Figi opłucz i przekrój każdą na 3 części. Ułóż je w piramidkę, przekładając plastrami koziej roladki. Ser posyp prażonymi orzeszkami pinii i listkami rozmarynu. Całość wstaw do piekarnika i piecz w temp. 180°C przez 13 minut (do czasu, aż ser zmięknie). Figi wyjmij, ułóż na talerzu, polej sosem winegret, gęstym octem balsamicznym i skrop sokiem z cytryny.Źródło: Na żywo