Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zapiekanka z mięsem mielonym i makaronem penne
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4917
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13326
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5818
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4917
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13326
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5818
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Składniki
Mięso podsmażyc z przyprawami i cebulka. Makaron ugotować na półtwardo, odcedzić. Naczynie żaroodporne wysmarować niewielką ilością oleju. Włożyć kolejno warstwę makaronu, mięsa, troszkę sera i tak w kólko aż się skończą składniki. Na wierzch zalać wszystko pomysłem na i posypać większą ilością sera. Piec w piekarniku na 180stopni aż ser się rozpuści i przypiecze (około godzinki) Smacznego