Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekanka z grzybami"
Przepis dnia
miękkie, soczyste mięso, różowe w środku, pełne smaku - po prostu perfekcyjny...
Odsłon: 7620
Przepis dnia
Stek wołowy z pieczarkami w śmietanie, z czosnkiem i parmezanem
Odsłon: 3159
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 331
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 331
Składniki
Mięso umyj, pokrój, natrzyj solą, pieprzem, papryką i posiekanym czosnkiem. Odstaw na godzinę. Obtaczaj w mące i obsmaż na oleju. Posiekane cebule podsmaż na klarowanym maśle. Dodaj posiekane grzyby i smaż 5 minut.
W brytfance ułóż mięso i grzyby z cebulą. W misce wymieszaj śmietanę oraz starty ser żółty. Zalej mięso z grzybami i piecz pod przykryciem około 45 minut w temperaturze 180°C.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotlety z wędzonej ryby. Zapomniany przepis.
Dania główne
Tarta wielkanocna
Dania główne
Rolada serowa
Dania główne
Królik w sosie winno chrzanowym
Kotlety z wędzonej ryby. Zapomniany przepis.
Witajcie . W tym krótkim materiale chciałbym wam zaprezentować zapomniany spo...
Odsłon: 62
Tarta wielkanocna
Wielkanoc to czas pasztetów, pieczeni, wędlin…Zastanawiasz się, jak urozmaici...
Odsłon: 1853