Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zawijańce z parówek"
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5066
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419487
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5066
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419487
Składniki
Włóż patyczki do szaszłyków na 30 minut do zimnej wody. Kiełbaski przekrój na pół, każdą z nich dokładnie zawiń w plastry boczku, posyp ze wszystkich stron słodką papryką. Pomidorki umyj.
Kiełbaski w boczku i pomidorki nabijaj na wykałaczki. Szaszłyki piecz 20 minut w temp. 180°C. Możesz je również smażyć na oleju, aż zrobią się rumiane. Podawaj je z musztardą, keczupem i z zielonymi oliwkami.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień