Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 33
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 58
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 54
Przełożony powidłami piernik kasztelański to szybki w przygotowaniu wariant ś...
Odsłon: 2595
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 33
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 58
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 54
Przełożony powidłami piernik kasztelański to szybki w przygotowaniu wariant ś...
Odsłon: 2595
Składniki
żeberka umyc, osuszyc, opruszyc sola i maka, obsmazyc na rozgrzanym tluszczu, posypac kminkiem, wlac wode i dusic pod przykryciem na malym ogniu do miekkosci, okolo 1 godz.,dodac grzyby, jezeli sos wyparowuje to dodac wody, w polowie gotowania wlozyc obrane i pokrojone w plastry cebule. miekkie żeberka wyjac z sosu podzielic na porcje, polac sosem z cebula, najlepsze z ziemniakami i ogorkiem kwaszonym lub kapusta u mnie wersja z przecierem pomidorowym uwielbiam wszystko co pomidirowe, smacznego;))