Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 1533
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 250
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 256
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 252
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 9965
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 1533
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 250
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 256
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 252
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 9965
Składniki
żeberka umyc, osuszyc, opruszyc sola i maka, obsmazyc na rozgrzanym tluszczu, posypac kminkiem, wlac wode i dusic pod przykryciem na malym ogniu do miekkosci, okolo 1 godz.,dodac grzyby, jezeli sos wyparowuje to dodac wody, w polowie gotowania wlozyc obrane i pokrojone w plastry cebule. miekkie żeberka wyjac z sosu podzielic na porcje, polac sosem z cebula, najlepsze z ziemniakami i ogorkiem kwaszonym lub kapusta u mnie wersja z przecierem pomidorowym uwielbiam wszystko co pomidirowe, smacznego;))