Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13556
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 897
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13556
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 897
Składniki
Ziemniaki pokroić w kostke,cebule na półkrążki,reszte zetrzec na tarce.Na oleju poddusić cebule,potem ziemniaki,podlewając po troszke wodą.Jak zmiękna dodać reszte warzyw.Doprawić przyprawami.Po wyłączeniu dodac śmietane i wymieszać.Podawać gorące.