Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10171
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2790
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1904
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 734
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 4009
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10171
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2790
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1904
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 734
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 4009
Składniki
Żołądki najpierw gotuję(krótszy czas przygotowania później), warzywa ścieram ma tarce(grube oczka) i od razu sole i pieprze, następnie warstwami układam w naczyniu żaroodpornym na samym dnie cześć masła połowę warzyw,żołądki i warzywa na wierzch masło (można troszkę podlać wodą).Dusimy ok godziny,widać po warzywach czy się poddusiły.Podaję z ryżem.