Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12848
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5735
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7245
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12848
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5735
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7245
Składniki
Żołądki najpierw gotuję(krótszy czas przygotowania później), warzywa ścieram ma tarce(grube oczka) i od razu sole i pieprze, następnie warstwami układam w naczyniu żaroodpornym na samym dnie cześć masła połowę warzyw,żołądki i warzywa na wierzch masło (można troszkę podlać wodą).Dusimy ok godziny,widać po warzywach czy się poddusiły.Podaję z ryżem.