Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 116
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20691
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 26111
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1077
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4402
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 116
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20691
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 26111
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1077
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4402
Składniki
Żołądki najpierw gotuję(krótszy czas przygotowania później), warzywa ścieram ma tarce(grube oczka) i od razu sole i pieprze, następnie warstwami układam w naczyniu żaroodpornym na samym dnie cześć masła połowę warzyw,żołądki i warzywa na wierzch masło (można troszkę podlać wodą).Dusimy ok godziny,widać po warzywach czy się poddusiły.Podaję z ryżem.