Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zraziki wołowe z serem żółtym"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Żółty ser (w kawałku)pokrój w grubą kostkę.
Do mięsa mielonego dodaj jedno jajko, dopraw solą oraz pieprzem i dokładnie wyrób.
Podziel masę na porcje, uformuj z nich placuszki i w środku każdego umieść kawałek sera. Dokładnie zlep.
Bułkę tartą wymieszaj z sezamem, drugie jajko roztrzep. Obtocz je najpierw w mące, a następnie w roztrzepanym jajku i bułce z sezamem.
Usmaż zraziki na złoty kolor. Posyp startym serem.Źródło: Kurier TV